Servei de lloguer, recollida i transport de residus industrials i de la construcció

Aquest servei es realitza amb contenidors i caixes de diferents volums 3 , 5 , 6 i 9 m³ en funció del que convingui o ens permeti l’obra.
Contenidors per a residus de la construcció:
 • Big-bags
  Especialment indicades per la retirada de runa en petites obres i reformes de pisos i locals, son una eina amb una gran versatilitat, que entre altres avantatges, permet deixar la runa a qualsevol lloc accessible a la grua, estalviant per tant la feina de portar-la fins el contenidor, i els costos que aquests treballs comporten.
 • Contenidors de 3, 5, 6 y 9 m³
  Per obres, de mes embargadora.
  El contenidors d'ús habitual es el de 5 m³.
 • Camió porta contenidors mini
  Transporta contenidors de 3 m³, especialment indicat pel transport de residus d'obres o la recollida en interiors d'indústries o zones de difícil accés.
 • Camió porta contenidors amb cadenes
  Per transportar contenidors de les mides més freqüents en obres, amb capacitat per recollir i transportar contenidors de 5 i 6 m³ (alces).
 • Camions porta contenidors amb ganxo
  Per transportar contenidors de 9 m³ de capacitat.
 • Camions grua
  Per la recollida de Big Bags.
Transport de residus a nivell industrial a les empreses i particulars autoritzada per l'Agència de Residus de Catalunya amb el codi NIMA T-766.
Transport de residus de la construcció autoritzada per l'Agència de Residus de Catalunya per a totes les empreses del grup amb el codis TRC-00836, TRC-00837 i TRC-00846.

Gestió de residus i abocador de runes de la construcció

Només s’admeten runes i terres procedents de la construcció. Les runes es classifiquen en tres tipus.
 • Runa Neta:
  S'entén per runa neta tot aquell material d'origen petri, com pedres, formigons, ceràmics, terres i similars, totalment exempts de fustes, embalatges, papers, etc., i que es dipositarà a la instal•lació sense cap necessitat de triatge previ.
 • Runa Mixta:
  S'entén per runa mixta tot material d'origen petri amb una petita quantitat de material no petri que obliga a realitzar un mínim triatge per retirar els no admissibles.
 • Runa Bruta:
  S'entén per runa bruta tot aquell material que obliga a realitzar un triatge en profunditat per tal de retirar-ne tots aquells elements no admissibles.
www.grc.cat
Màquines
certificacions

Experts en gestió de runes. Ens sentim profundament vinculats al nostre entorn. És per això que busquem sempre l’equilibri entre creixement i sostenibilitat. Per tal de minimitzar l’impacte ambiental de les obres, des de Grup Castellot oferim un servei de transport i reciclatge de residus de la construcció. Ens ocupem tant de col·locar els contenidors com de recollir-los i transportar-los al nostre dipòsit controlat de terres i runes de Manlleu.

» Servei de lloguer, recollida i transport de residus industrials i de la construcció
» Gestió de residus i abocador de runes de la construccióGrup Castellot

CONTACTA'NS   |   CATÀLEG
CAT   |   ESP
Par. Falgas, S/N 08560 MANLLEU 93 850 22 50